Antwoorden op uw vragen
Praktische informatie

Hoe kom ik er?

Met het openbaar vervoer

Bus 41 en 136 van de MIVB stoppen op een steenworp afstand van Villattitude, bij de halte Ukkel Groen Jager. Informeer u over de route van deze bussen om ze te laten aansluiten op uw route.

Het Vivier d'Oie station ligt op 500 meter van Villattitude. U vindt er 5 lijnen die onder andere de luchthaven van Brussel, Mechelen, Charleroi, Enghien en Landen verbinden. Informeer bij de NMBS voor bestemmingen en dienstregelingen.

Met de auto

Villattitude is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De Waterloosesteenweg sluit rechtstreeks aan op het centrum van Brussel en de Louizalaan ter hoogte van het Ter Kamerenbos. De Brusselse Ring Oost ligt op enkele minuten van de villa.

Andere vervoermiddelen

Net zo gemakkelijk als met de auto is Villattitude bereikbaar met Taxi, Uber en elk ander carpoolplatform.

Veelgestelde vragen

Parking

We hebben 15 privéparkeerplaatsen. Er zijn echter tal van parkeermogelijkheden in de omgeving, waaronder Indigo Parking Fort Jaco, Indigo Ukkel St Elisabeth en openbare parkeerplaatsen in de omliggende straten.

Geen vrije traiteurkeuze

Villattitude is niet vrij van traiteur. Het organiseren van een evenement houdt in dat u onze chef-kok ter plaatse gebruikt die kookt in de keukens van Villattitude.