Appelez le 02 374 93 63
WPML is not activated
[mk_button dimension= »flat » size= »medium » outline_skin= »dark » outline_active_color= »#fff » outline_hover_color= »#333333″ bg_color= »#e51600″ text_color= »light » icon= »moon-home » url= »http://villattitude.be/i/nl/ » target= »_self » align= »center » fullwidth= »false » margin_top= »0″ margin_bottom= »15″]Terug naar de site[/mk_button][mk_padding_divider size= »40″]

Apex-Brazil is een agentschap dat verantwoordelijk is voor de promotie van Braziliaanse producten en diensten. Ook zijn ze voortdurend op zoek naar investeerders voor de lokale economie.

Om de start van het WK voetbal 2014 in hun land te vieren, nodigde het management van Apex-Brazil 44 gasten uit om samen de openingswedstrijd tussen Brazilië en Kroatië te bekijken. De “place to be” was de VillAttitude te Brussel.

Onder de gasten bevonden zich enkele Braziliaanse bekendheden, alsook enkele vertegenwoordigers van de Europese Gemeenschap.

De wedstrijd en openingsceremonie werden uitgezonden op 3 grote schermen. De avond werd ingeleid met een receptie, gevolgd door een korte speech. Gedurende de rest van de avond konden de gasten genieten van een barbecue, randanimatie en… voetbal natuurlijk.

Een prachtige locatie, gecombineerd met een aangename sfeer zorgde ervoor dat iedereen een schitterende avond beleefde.

[mk_gallery images= »1024,1023,1022,1021″ column= »4″ height= »125″ frame_style= »simple » disable_title= »false » order= »ASC » orderby= »menu_order »][mk_padding_divider size= »40″][mk_button dimension= »flat » size= »medium » outline_skin= »dark » outline_active_color= »#fff » outline_hover_color= »#333333″ bg_color= »#e51600″ text_color= »light » icon= »moon-home » url= »http://villattitude.be/i/nl/ » target= »_self » align= »center » fullwidth= »false » margin_top= »0″ margin_bottom= »15″]Terug naar de site[/mk_button]

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *